Začasna ukinitev brezplačnih javnih prevozov, uradnih ur blagajne ter pisarne za izdajo abonmajev

Javno podjetje Okolje Piran s ponedeljkom, 16. 11. 2020, začasno ukinja obratovanje vseh avtobusov. Za stranke se zapirata tudi blagajna in pisarna za prodajo parkirnih abonmajev.

Javno podjetje Okolje Piran na podlagi usmeritev Vlade Republike Slovenije za 14 dni začasno ustavlja izvajanje brezplačnih avtobusnih prevozov na relaciji Fornače – Tartinijev trg – Fornače in do pokopališča v Piranu.

Od ponedeljka bosta za stranke zaprti tudi blagajna na sedežu podjetja ter pisarna za prodajo in izdajo parkirnih abonmajev. V nujnih primerih, kot sta izguba ali nedelovanje magnetne parkirne kartice,  je obvezna predhodna najava na telefonsko številko 05/617-50-81.

Ostale zadeve se prioritetno obravnavajo preko elektronskega naslova info@okoljepiran.si ali telefonske številke 05/617-50-00.

Uporabnike prosimo za razumevanje in strpnost, saj so naše telefonske linije v času poslovanja brez osebnega stika bolj obremenjene kot običajno. Na neodgovorjene klice se bomo odzvali v najkrajšem možnem času.