Vzroki za umik objavljenih razpisov

Po več mesecih konstantnega blatenja, natolcevanj in neresnic glede poslovanja Javnega podjetja Okolje Piran, d.o.o. in dela njegovih zaposlenih, je delovanje naperjeno proti Okolju Piran, d.o.o. pričakovano doseglo vrhunec v zaključku volilne kampanje.

Kot direktor podjetja je moja osnovna in glavna naloga, poleg dobrega poslovanja, ščititi dobro ime podjetja in vseh njegovih zaposlenih in ne dovoliti, da v izjemno negativni predvolilni kampanji, Okolje Piran, d.o.o. zlorabljajo, blatijo, v zadnjem času celo grozijo, vse z namenom pridobivanja političnih točk.

Da bi zaščitil podjetje, sem se odločil, da do konca volilne kampanje umaknem vse javne razpise, objave prostih delovnih mest in druge aktivnosti, ki bi jih posamezniki lahko razumeli kot predvolilna dejanja.

Ne želim pa, da se pozabi, da je Okolje Piran, d.o.o. eno boljših komunalnih podjetij v Sloveniji, dosegamo nadpovprečne rezultate na različnih področjih, spoštovani smo v strokovnih krogih, zato upam, da predvolilna kampanja določenih nasprotnikov ne bo vplivala na delo v našem podjetju. Podjetje bo kmalu praznovalo 63. letnico in je v najboljši formi zadnjih dvajsetih let, zato želim, da so naši zaposleni ponosni na to podjetje in hodijo v službo motivirani, kljub grožnjam določenih krogov.

V veliko primerih gre za sovražni govor, zato pozivam vse, ki se poslužujejo blatenja, natolcevanj, laži in groženj, da svoje politične apetite krojijo kako drugače.

S spoštovanjem.

 

Direktor družbe:

Alen Radojkovič