Voda iz pipe je zakon!

Iz Javnega podjetja OKOLJE Piran, d.o.o. sporočajo, da so pristopili k projektu »Voda iz pipe«, ki je nastal na pobudo Zbornice komunalnega gospodarstva, podpirata pa ga tudi Ministrstvo za okolje in prostor in Ministrstvo za zdravje. Do sedaj je k projektu pristopila tretjina slovenskih komunalnih podjetij.

S pridobitvijo certifikata se v OKOLJU Piran, d.o.o. zavezujejo, da bodo spodbujali pitje vode iz pipe in širili zavedanje, da je pitje pitne vode iz pipe bolj zdravo in okolju bolj prijazno kot poseganje po predpakirani vodi. S pridobitvijo certifikata želijo tudi pokazati, da je skrb za okolje in ohranjanje naravnih virov način njihovega delovanje, s katerim bodo prispevali k zmanjšanju količine odpadkov in ogljičnega odtisa.

Z vodo iz pipe sta ob podpisu zaveze nazdravila  g. Sebastjan Zupanc, direktor Zbornice komunalnega gospodarstva in g. Alen Radojkovič, direktor Javnega podjetja OKOLJE Piran, d.o.o..

Zadolžena za odnose z javnostmi:                                                                          Direktor družbe:
Sandra Martinčić Loboda                                                                                            Alen Radojkovič