Vabilo k soustvarjanju veselega decembra na tržnici Lucija

Javno podjetje Okolje Piran vabi društva, organizacije, gostince in posameznike, ki delujejo na območju občine Piran, k soustvarjanju decembrskega prazničnega vzdušja na tržnici Lucija.

Približuje se najlepši čas v letu in v želji, da bi tržnici Lucija dali praznično noto, vabimo kreativne ustvarjalce, društva, gostinske ponudnike in lokalna društva k sodelovanju pri popestritvi adventne ponudbe.

Obiskovalcem tržnice želimo poleg širokega asortimaja svežega sadja, zelenjave in ostalih domačih pridelkov ob sobotnih dopoldnevih v mesecu decembru ponuditi tudi glasbeni program, pečen kostanj, kuhano vino, unikatne rokodelske izdelke, voščilnice, praznična darila ter ostalo sorodno vsebino in na tak način v adventnem času dodatno povezati lokalno skupnost.

Zainteresirani ponudniki in vsi, ki bi želeli sodelovati, se lahko prijavijo prek spletnega obrazca na povezavi https://forms.gle/xdftEJr1T4dtDSmE8

Rok za prijavo je petek, 24. november 2023.

Uporaba stojnic je BREZPLAČNA.

Zaradi omejenega prostora bo organizator prednostno izbral raznolike ponudnike, ki bodo prispevali k pestrosti doživetja na tržnici.

Za več informacij smo dosegljivi na info@okoljepiran.si