Postavitev fitnes naprav na Centralni plaži Portorož

Javno podjetje OKOLJE Piran, d.o.o. obvešča javnost,  da je v teh dneh pričelo s postavitvijo fitnes naprav ob otroškem igrišču in igrišču za odbojko na mivki na Centralni plaži Portorož.

20160418_175729   20160418_175735

S postavitvijo fitnes naprav želi podjetje povečati športno ponudbo na sami plaži ter zvišati nivo ponudbe v Portorožu in dodati vednost kraju.

OKOLJE Piran, d.o.o. je pri proizvajalcu Actal d.o.o. naročilo komplet enajstih (11) klasičnih naprav zunanjega fitnesa Natura fit ter oglaševalno tablo, ki je običajno v pomoč ljudem, ki se zanimajo kako pravilno izvajati vadbe. Vse naprave so iz galvaniziranega jekla, zaščitene proti UV žarkom in rji, obiskovalcem pa omogočajo vadbo za moč, aerobno vadbo in raztezanje.

Uporaba zunanjega fitnesa na Centralni plaži Portorož bo za vse obiskovalce brezplačna. V poletnem času bo s strani OKOLJA Piran, d.o.o. obiskovalcem ponujena tudi enourna strokovna pomoč.

OKOLJE Piran, d.o.o. želi s postavitvijo fitnes naprav spodbuditi ljudi k zdravemu načinu življenja in telesni aktivnosti ter obiskovalcem ponuditi druženje, zabavo in telovadbo na enem mestu z brezplačno in dostopno vadbo na prijetni lokaciji s pogledom na morje.