Okolje Piran išče najemnika gostinskega lokala na Centralni plaži Portorož

Javno podjetje Okolje Piran vabi k oddaji ponudb za najem poslovnega prostora na Centralni plaži v Portorožu, v katerem je nazadnje delovala restavracija Bungalow. Gre za 1263 velik gostinski lokal z odprto teraso na zelo obiskani lokaciji v središču turističnega dogajanja. Rok za oddajo prijav se izteče v ponedeljek, 27. novembra 2023, ob 12. uri.

Javno podjetje je v četrtek, 26. oktobra, objavilo poziv za zbiranje ponudb za oddajo gostinskega lokala v izmeri 493,00 m², ki mu pripada še 770,00 m² velika zunanja terasa s pogledom na morje. Lokal se nahaja med Centralno plažo Portorož in promenado, v najem pa bo predan za predvideno dobo 10-ih let in z možnostjo odkupa opreme bivšega najmenika.

Kot je navedeno v razpisu, se objekt, v katerem je nazadnje delovala restavracija Bungalow, oddaja v najem za izvajanje gostinske dejavnosti restavracije, gostilne, okrepčevalnice ali pivnice, z namenom zagotovitve popestritve dogajanja na plaži in v samem Portorožu pa bo moral najemnik letno organizirati najmanj pet koncertov z rock, pop, jazz ali blues glasbo. Izhodiščna mesečna cena najema znaša 10.992,00 evrov brez davka na dodano vrednost.

V postopku zbiranja ponudb lahko sodelujejo pravne in fizične osebe – samostojni podjetniki posamezniki, ki izpolnjujejo vse razpisane pogoje in skladno z razpisno dokumentacijo pravočasno predložijo vse zahtevane dokumente, vključno s potrdilom o vplačilu varščine. Ogled nepremičnine je možen po predhodnem dogovoru na verica.vozic@okoljepiran.si.

Rok za oddajo ponudb se izteče v ponedeljek, 27. novembra 2023, ob 12. uri.

Celotna razpisna dokumentacija s pogoji je objavljena tukaj.