Okolje Piran išče najemnika gostinskega lokala na Centralni plaži Portorož

Javno podjetje Okolje Piran vabi k oddaji ponudb za najem poslovnega prostora na Centralni plaži v Portorožu, v katerem je nazadnje delovala restavracija Jadro, pred tem pa Montagu. Gre za gostinski lokal z dvema terasama na zelo obiskani lokaciji v središču turističnega dogajanja. Rok za oddajo prijav se izteče v torek, 18. aprila 2023, ob 12. uri.

Javno podjetje je v sredo, 29. marca, objavilo poziv za zbiranje ponudb za oddajo gostinskega lokala v izmeri 170,70 m², ki mu pripadata še 125,50 m² velika zaprta terasa in zunanja terasa v izmeri 296 m². Lokal se nahaja med Centralno plažo Portorož in promenado, v najem pa bo predan za predvideno dobo 15-ih let in z možnostjo odkupa opreme bivšega najmenika.

Kot je navedeno v razpisu, se objekt, v katerem je nazadnje delovala restavracija Jadro, pred tem pa Montagu, oddaja v najem za izvajanje gostinske dejavnosti z namenom zagotovitve višje stopnje turistične ponudbe na plaži in v samem Portorožu. Izhodiščna mesečna cena najema znaša 3.939,00 evrov brez davka na dodano vrednost.

V postopku zbiranja ponudb lahko sodelujejo pravne in fizične osebe – samostojni podjetniki posamezniki, ki izpolnjujejo vse razpisane pogoje in skladno z razpisno dokumentacijo pravočasno predložijo vse zahtevane dokumente, vključno s potrdilom o vplačilu varščine. Ogled nepremičnine je možen po predhodnem dogovoru na verica.vozic@okoljepiran.si.

Rok za oddajo ponudb se izteče v torek, 18. april 2023, ob 12. uri.

Celotna razpisna dokumentacija s pogoji je objavljena tukaj