31.10. in 01.11.2018 brezplačno parkiranje na parkirišču Arze in v garažni hiši Arze

Obiskovalcem piranskega pokopališča sporočamo, da bo v sredo, dne 31.10.2018 in v četrtek, dne 01.11.2018, omogočeno brezplačno parkiranje na parkirišču Arze in v garažni hiši Arze.

Želimo, da ob dnevu spomina na mrtve, ko se množično odpravljamo na pokopališča, lahko vsak posveti ves potreben čas za poklon svojih misli in spominov pokojnim svojcem in prijateljem.

Preminulim se radi poklonimo s prinašanjem cvetjem in prižiganjem sveč. Na tak način se umirimo in čutimo, da smo ponovno povezani, s prižigom svečke pa nas poveže tudi nekaj materialnega. Tako nam je lažje. Pa vendar poskusimo pomisliti tudi na naše zanamce in zaradi njihove bodočnosti bodimo prijazni do okolja – našim preminulim raje posvetimo čim več misli in manj svečk, naši zanamci nam bodo hvaležni.

Zadolžena za odnose z javnostmi:                                                                        Direktor družbe:
Sandra Martinčić Loboda                                                                                       Alen Radojkovič